Verwarming

Je woning verwarmen op een ecologische en zuinige manier is een actueel thema. Verwarming betekent huishoudelijk comfort. De keuze voor een bepaald type van verwarming is daarin bepalend.

Afhankelijk van je persoonlijke ecologische waarden en je budget geven wij  een advies op maat. Wij houden hierbij rekening met de kosten op korte termijn: de installatie, de inwerkingstelling en de keuring, maar ook met de kosten op lange termijn: wat kost mijn verwarmingsinstallatie aan onderhoud, wat is de gebruikelijke levensduur van dergelijke installatie?

Wij bieden een ruim assortiment aan milieu- en budgetvriendelijke  verwarmingstechnieken: vloerverwarming, warmtepompen, condensatieketels, mazouttanken zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Voor zelfplaatsing of  geïnstalleerd door onze medewerkers.

Condensatieketels

Als u op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier een maximaal rendement en een groot warmtecomfort wil, dan is een condensatieketel vandaag de beste keuze.

Met een condensatieketel bespaart u tot 35% en meer op uw energiefactuur.

Vloerverwarming

Als je kiest voor vloerverwarming, hoef je geen klassieke chauffages te plaatsen. Op die manier vergroot je de ruimte. Vloerverwarming wordt vaak gecombineerd met een warmtepomp.

Afhankelijk van de keuzes die je maakt, biedt de overheid subsidies aan: Meer hierover vindt u op www.energiesparen.be

Warmtepompen

Warmtepompen zijn het populairste verwarmingsmiddel op dit moment. Ze zijn zeer budgetvriendelijk op het vlak van energieverbruik.

Omdat de warmte zonder toevoeging van energie van hoog naar laag stroomt, behaalt een warmtepomp een hoog rendement met een beperkte energiekost.

Een warmtepomp komt zeker in aanmerking voor een aantal subsdies: door het lage ernergieverbruik, de zeer lage K-waarde ( kan minder dan 60) en de beperkte CO2 productie.

Onze merken: Vasco, Radson, Jaga, Quinn, Stelrad, Rille